Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Czwartek, 30 kwietnia 2026
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
Verion
Gość
Dodano: 2026-04-28 12:00:14
Cześć wszystkim fanom dobrego obuwia! W końcu udało mi się zrobić porządne zakupy sportowych butów, na które polowałem od dłuższego czasu. Najpierw skorzystałem z okazji i aktywowałem ekupon na sportowe obuwie i odzież ekupon na sportowe obuwie i odzież w New Balance. Kupiłem tam dwie pary sneakersów do codziennego noszenia i jedną modelową na siłownię. Jakość wykonania jest rewelacyjna, a ceny po rabacie naprawdę przyjemne. Kilka dni później dorzuciłem klasykę, której nie mogło zabraknąć w mojej kolekcji. Dzięki ekupon rabatowy na kultowe trampki ekupon rabatowy na kultowe trampki w Converse skompletowałem dwie nowe pary klasycznych Chuck Taylorów w różnych kolorach. Jedne niskie, drugie wysokie. Teraz moja szafa z butami wygląda o wiele lepiej. Powiedzcie mi, czy nadal nosicie Converse na co dzień, czy już całkowicie przeszliście na nowocześniejsze modele? Które kolory Converse obecnie najbardziej Wam się podobają? A z New Balance który model polecacie najbardziej na codzienne spacery i do miasta?
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo