Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Środa, 12 listopada 2025
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
petersantiago
Gość
Dodano: 2025-11-10 12:01:39
Hej! Zastanawiam się, czy ktoś z Was zamawiał ostatnio fototapety 3D online? Nie wiem, gdzie najlepiej kupić coś naprawdę porządnego, bo w sklepach stacjonarnych wybór jest raczej marny. Chciałbym znaleźć tapetę z efektem przestrzeni, żeby trochę powiększyć optycznie salon.
Davis Edwin
Gość
Dodano: 2025-11-10 12:12:05
Cześć! Ja swoje fototapety 3D zamówiłam w Muralas i był to strzał w dziesiątkę. Mają ogromny wybór wzorów - od natury, przez architekturę, aż po abstrakcje. Tapeta, którą wybrałam, wygląda fantastycznie, a efekt głębi jest naprawdę realistyczny. Co ważne, jakość druku i materiału jest na wysokim poziomie, więc wszystko prezentuje się elegancko. Obsługa sklepu też bardzo pomocna, szybko odpowiadają i doradzają. Gorąco polecam!
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo